ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης θα ξεκινήσει να επιβάλλει πρόστιμα σε νοσοκομεία που δεν χορηγούν εμβόλια κατά της Covid-19 εντός μιας εβδομάδας από την παραλαβή τους και θα αρνείται να τους παράσχει περαιτέρω δόσεις, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει διανείμει περισσότερες από 13 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου σε Πολιτείες και εδάφη σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά μόνο περίπου 4 εκατομμύρια έχουν χορηγηθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ που ενημερώθηκαν τελευταία φορά το Σάββατο.
Ο Επίτροπος Υγείας της Νέας Υόρκης, δρ Χάουαρντ Ζάκερ, ενημέρωσε τα νοσοκομεία για τις πιθανές ενέργειες σε επιστολή του την Κυριακή, ανέφερε ο Κουόμο στη συνέντευξη Τύπου.
«Δεν θέλω το εμβόλιο σε ψυγείο ή σε καταψύκτη, το θέλω στο μπράτσο κάποιου», είπε. «Εάν δεν κάνετε αυτό το καθήκον σας, αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα λειτουργίας του νοσοκομείου».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορεί να υπάρξει εμπορική «συμμαχία» Ελλάδας – Κίνας: Τα μνημόνια συνεργασίας και η αλήθεια
- Απόφαση – σταθμός από Άδωνι Γεωργιάδη: Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων
- Βακάκης διαψεύδει… Βακάκη για τις επιδόσεις της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Εθνικής, κάτω από μία φορά p/bv Πειραιώς, Eurobank και Αlpha
