ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόστιμα σε παρέες ανηλίκων που παραβίασαν τις περιοριστικά μέτρα και συμμετείχαν σε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο. Επρόκειτο για συγκέντρωση 40 νεαρών ατόμων στον προαύλιο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας σε πάρτι γενεθλίων. Οι περισσότεροι νεαροί ετράπησαν σε φυγή μόλις έφθασαν τα αστυνομικά αυτοκίνητα έπειτα από καταγγελία.
Από τους παρευρισκόμενους συνελήφθησαν 7 άτομα, τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.
Επίσης συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, τέσσερις άνδρες έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.
Το γλέντι διοργάνωσε ένας 45χρονος στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν ένας 55χρονος, ένας 51χρονος και ένας 46χρονος σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.
Διαβάστε ακόμη:
Κεραμέως: Στις 31 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία
Βίκυ Καρέλια: Το ταξίδι μέσα στην παράδοση έγινε ένα με το ταξίδι της ζωής μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- OpenAI: Ρεκόρ χρηματοδότησης για την δημιουργό του ChatGPT – Εξασφάλισε 40 δισ. δολ. με αποτίμηση 300 δισ. δολ.
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργείο Εργασίας – LIVE
- Halcyon Equity Partners: Επενδύει στον Όμιλο ERGON, για το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Premier League και Κύπελλα με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ
