• First Top Stories

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: O νοσηλευτής που δεν γουστάρει τα λεφτά του εφοπλιστή και ο Τσίπρας

    Eιρήνη Αγαπηδάκη

    Ειρήνη Αγαπηδάκη


    Ηθικό Πλεονέκτημα: νοσηλευτής, νεαρός σε ηλικία, πιστός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζει ηλικιωμένους με άνοια και λαμβάνει αμοιβή 20ευρώ/ώρα. Με τα σημερινά δεδομένα συντάξεων, μετά τον πρώτο μήνα, η σύζυγος του ασθενούς του ζητά να κάνει καλύτερη τιμή, καθώς το ζευγάρι έχει μια σύνταξη και τους έμεναν ελάχιστα για να ζήσουν.
    Ο νοσηλευτής επιμένει ότι, αν φύγει, ο επόμενος που θα έρθει δε θα τον φροντίζει τόσο καλά και γρήγορα ο ασθενής θα καταλήξει να είναι κατάκοιτος. 

    Επιπλέον, της λέει “ξέρετε, εμένα μου έχει πει ο Χ εφοπλιστής να πηγαίνω περισσότερες ώρες να φροντίζω τη μητέρα του, αλλά δε θέλω. Δεν τους γουστάρω τους πλούσιους”.

    Πηγαίνει δηλαδή στον εφοπλιστή, αλλά δε θέλει να πάρει πολλά λεφτά. Τόσα-όσα για να μη μολυνθεί από το «Κεφάλαιο».

    Δεν τους γουστάρει τους πλούσιους, αλλά στο φτωχό ζευγάρι ηλικιωμένων, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ζητά υψηλότατη αμοιβή και να τους αφήνει να ζουν με ελάχιστα, επιχειρώντας παράλληλα να τρομοκρατήσει μια γυναίκα 80 ετών, ότι αν σταματήσει να προσέχει τον άνδρα της θα έρθει η καταστροφή του κόσμου.

    Μπορεί να είναι ακροβασία, αλλά μου θύμισε τον Αλέξη:δεν έχει κανένα πρόβλημα να φτωχοποιεί ολόκληρη την κοινωνία και να προσπαθεί παράλληλα να την πείσει ότι αν φύγει αυτός θα έρθει η καταστροφή.

    Το ότι εκείνος τα πάει περίφημα με το “Κεφάλαιο”, δείχνει ότι όχι απλώς είναι ψευδές και γελοίο το “ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”, αλλά εντελώς ανέφικτο.

    PS. Ο «φίλος» μας είχε μάλιστα το θράσος να δηλώνει πως, ο Πολάκης τα πάει μια χαρά και τα βάζει με τη διαπλοκή, γι’ αυτό τον πολεμούν όλοι. Για τους θανάτους από τη γρίπη λόγω των κλειστών κρεβατιών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τους καρκινοπαθείς που πεθαίνουν στην αναμονή για ακτινοθεραπεία η απάντησή του ήταν «ο αγώνας έχει και απώλειες».

    Δεν ξέρω πως κατέληξε να γίνει τόσο κυνικό ένα παιδί 26 χρονών, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα ήταν για λύπηση αν δεν ήταν τόσο χυδαίος.

    Η Ειρηνη Αγαπηδάκη είναι αρθρογράφος 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής βρίσκεται στην δίνη του κυκλώνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Κούστας: Η Σοφία Κούστα δέσμευσε λογαριασμούς του εφοπλιστή 30 εκατ. ευρώ

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Να σου πω κάτι Αλέξη. Το μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη στον Τσίπρα που δεν τόλμησε να γράψει ούτε πολιτικός

    Ειρήνη Αγαπηδάκη. Αρθρογράφος
    Ειρήνη Αγαπηδάκη. Αρθρογράφος



    ΣΧΟΛΙΑ