array(0) {
}
        
    
Menu
0.78%
Τζίρος: 135.36 εκατ.

Forbes: Αυτοί είναι οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι της λίστας του 2025

Media

Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ραμόνα και Άννα Μαρία
Comments

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στο σπίτι του Big Brother και αυτή την εβδομάδα με τους συγκατοίκους να μην μπορούν να διαχειριστούν με καθαρό μυαλό λόγω του εγκλεισμού τις σκέψεις τους και τα συναισθήματα που τους κατακλύζουν.

Από την περασμένη εβδομάδα όλοι οι παίκτες στράφηκαν εναντίον της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, ενώ πλέον ούτε η Ραμόνα, αλλά ούτε και ο Χρήστος Βαρουξής βρίσκονται στην παρέα της, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό του «αντιδημάρχου» Χρήστου Μακρίδη και του Δημήτρη Πυργίδη.

Στον αντίποδα, ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Κεχαγιά και της Σοφίας Δανέζη, που έκανε τον πρώτο να επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Big Brother. Γρήγορα, όμως, το αίσθημα φυγής εξασθένισε, αφού η Σοφία τον πλησίασε ξανά.

Όσον αφορά στη διαδικασία της ψηφοφορίας, για αυτή την εβδομάδα «υπεραρχηγός» του σπιτιού είναι ο Κεχαγιάς. Πρόκειται για έναν νέο όρο που εισάγεται στο παιχνίδι και δίνει στον υπεραρχηγό το δικαίωμα διπλής ψήφους, την οποία θα δώσει στον Χρήστο Βαρουξή.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφόρησαν από την εκπομπή «Ευτυχείτε» υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα, καθώς και ο Χρήστος Βαρουξής.

Όλα μπορούν να ανατραπούν μόνο σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις καταφέρει να κερδίσει το βέτο και να σώσει τον εαυτό του. Σε περίπτωση, όμως, που το κερδίσει κάποιος από τους υπόλοιπους παίκτες δύσκολα θα το δώσει. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο νικητής πρόκειται να αναδειχθεί μετά από δύο δοκιμασίες.

Το κοινό του Big Brother έχει δείξει μέσα από τις ψήφους του, αλλά και από τα social media και ειδικότερα το Twitter ότι στηρίζει Άννα Μαρία. Οι άλλοι δύο παίκτες, όμως, αφού γύρισαν την πλάτη τους στην Άννα Μαρία φαίνεται πως κινδυνεύουν να διαβούν την πόρτα της εξόδου.

Τις περισσότερες πιθανότητες για αποχώρηση αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει η Ραμόνα, παρά το γεγονός ότι ο αδελφός του Χρήστου, Παναγιώτης ήταν εκείνος που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή.

Όλα θα φανούν σε δυο μέρες, στο πολυαναμενόμενο Live με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Forbes: Αυτοί είναι οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι της λίστας του 2025
Fais Group: 10 Χρόνια One Salonica outlet mall
Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι γεωπολιτικές αλλαγές τείνουν να βοηθήσουν να μακροπρόθεσμα τον κλάδο της ναυτιλίας
Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 3 άτομα για ληστεία κοσμημάτων αξίας άνω των 126 χιλιάδων ευρώ
Η Αμαλία Κωστοπούλου αναρρώνει μετά το χειρουργείο
Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Είναι τραγική η κατάσταση στα λιμάνια
ΠΟΦΕΕ: Εξελέγη το νέο ΔΣ – Πρόεδρος ο Δημήτρης Χριστοφοράκης
AXIA για ΕΧΑΕ: Το 2025 αναμένεται να αποτελέσει έτος ορόσημο για το ΧΑ
ΚΕΑΟ: Μπαίνουν ιδιώτες για την καλύτερη είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών
Αντώνης Ρέμος: Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για τη συναυλία του τραγουδιστή στο Ντουμπάι