ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξ ολοκλήρου ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ) του Βερολίνου, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 9-12 Μαρτίου του 2021.
Η περσινή διοργάνωση με φυσική παρουσία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε χιλιάδες συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο, αλλά και τεράστια απώλεια εσόδων. «Η κατάσταση της πανδημίας παραμένει σοβαρή, ιδιαίτερα για τον ταξιδιωτικό κλάδο. Με την απόφαση ήδη τώρα για μια ψηφιακή ΙΤΒ 2021 προσφέρουμε στους εκθέτες και τους κλαδικούς επισκέπτες τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια προγραμματισμού. Δημιουργήσαμε μια εναλλακτική μορφή Έκθεσης, με την οποία μπορούμε να προσφέρουμε μια αξιόπιστη πλατφόρμα (…) ως κορυφαία τουριστική έκθεση στον κόσμο. Η διοργάνωση θα είναι απολύτως επίκαιρη από πλευράς περιεχομένου», διαβεβαίωσε ο διευθυντής της ΙΤΒ Ντάβιντ Ρούετς.
Μεγάλο τμήμα του εκθεσιακού κέντρου του Βερολίνου στο οποίο φιλοξενείται κάθε χρόνο και η ΙΤΒ έχει άλλωστε ήδη από τον Μάιο μετατραπεί σε νοσοκομείο κορονοϊού, με την εγκατάσταση 500 κλινών με σύγχρονο εξοπλισμό για άτομα που θα νοσήσουν από την Covid-19.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για άρνηση Κίνας να παραλάβει Boeing: Ένα μικρό παράδειγμα αυτού που εδώ και χρόνια κάνει στις ΗΠΑ
- Πόλυς Β. Χατζηιωάννου (Safe Bulkers): Ύψωσε κυπριακή σημαία στο νεότευκτο Efrossini
- Τραμπ: Νέα επίθεση στον Πρόεδρο της FED – «Ίσως του τηλεφωνήσω για να του πω τις ανησυχίες μου»
- ΗΠΑ: Θα πιέσουν την Ρωσία να δεχτεί τη διατήρηση αξιόμαχου στρατού και αμυντικής βιομηχανίας από την Ουκρανία
