ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού πλήττει και πάλι την Ευρώπη, προμηνύοντας ότι ο χειμώνας θα είναι και πάλι δύσκολος για την οικονομία. Η Ιταλία ήταν μία από τις χώρες, που κατέγραψαν τις μεγαλύτερες απώλειες. Παρόλα αυτά όμως, οι επιχειρηματίες επιστρατεύουν την ευρηματικότητα τους προκειμένουν να κρατήσουν σε λειτουργία τα μαγαζιά τους, ακόμα και τώρα που το ωράριο είναι μειωμένο. Μερικοί από αυτούς τα καταφέρνουν και δίνουν σε όλους τους υπόλοιπους ένα καλό παράδειγμα, προσαρμοστικότητας στις νέες συνθήκες.
Σύμφωνα με το BBC, οι υπεύθυνοι σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο της Μπολόνια, δοκίμασαν έναν νέο εφευρετικό τρόπο προκειμένου να σώσουν την επιχείρηση τους, τώρα που το κρύο είναι πιο έντονο και δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν τα εξωτερικά τους τραπέζια. Γι’ αυτό, από εδώ και στο εξής αποφάσισαν να μη χρεώνουν τα πιάτα που υπάρχουν στο μενού αλλά το χρόνο παραμονής των πελατών στο εστιατόριο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοβαρές ζημιές στο δήμο Τρικκαίων από δυνατούς ανέμους
- Ανδρουλάκης: Προσπαθούν να μας εμφανίσουν ως δήθεν λαϊκιστές αυτοί που έχουν καταδικάσει τη χώρα στη φθορά- Τι απαντά η κυβέρνηση
- Live: Η ίδρυση του νέου κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη – «Αρχές μας η συμμετοχική δημοκρατία και η κοινωνική κινητικότητα»
- Σούπερ μάρκετ: Πότε έρχονται τα εορταστικά καλάθια – Μειώσεις τιμών από 5% έως 24%