ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.
«Μόλις έμαθα ότι το καθιερωμένο τεστ για COVID-19 βγήκε θετικό. Μπαίνω σε αυτοπεριορισμό, όπως απαιτείται. Μείνετε ασφαλείς» λέει στο tweet του ο κ. Σχοινάς.
I have just learned that my regular scheduled #COVID19 test before the College came back positive. I am now self-isolating as required. Stay safe.
— Margaritis Schinas (@MargSchinas) October 27, 2020
Με τον Μαργαρίτη Σχοινά είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά και να επανέλθει γρήγορα και υγιής στα καθήκοντά του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Richemont UK: Ξεπερνά τους ανταγωνιστές της με αύξηση 5% στις πωλήσεις κοσμημάτων και ρολογιών πολυτελείας Vacheron, Montblanc
- Η «μπάλα» και πάλι στα χέρια της κυβέρνησης μετά το «όχι» των αγροτών – Αναμένονται πρωτοβουλίες
- Άλλη μια εταιρεία RO/RO ικανοποίησε τα αιτήματα της ΠΕΝΕΝ
- Ο Αλέξανδρος Εξάρχου προσκεκλημένος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Κένεντι Σέντερ