• Δημοφιλή στο Internet

    “Παιδικές” ασθένειες: Κόλλησε … Siemens το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Φόβοι για επ’ αόριστον αναβολή


    Στις 6 Οκτωβρίου θα αποφανθεί η σύνθεση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την ένσταση που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Σέρβου κατηγορουμένου Radomir Zivanic, περί την απουσία μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος. Ο κ. Τακης Μιχαλολιας ζήτησε την αναβολή της δίκης και την ακύρωση της κλήτευσης του συγκεκριμένου κατηγορούμενου, κοινοποιώντας ότι το σχετικό αιτημα μετάφρασης υποβλήθηκε πριν από έναν χρόνο. Το αίτημα απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Προβατάρη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών απηύθυνε αιτημα προς τη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στις 28 Ιουλίου, για άμεση μετάφραση τοσο του παραπεμπτικού βουλεύματος όσο και των εγγράφων της κλήσης και των αποδεικτικών επίδοσης.

    Την ένσταση Μιχαλόλια στήριξε και ο κ. Θανάσης Βαρλαμης, συνήγορος υπεράσπισης του Άγγελου Φιλιππίδη. Ο κ. Βαρλάμης σημείωσε ότι πληροφορίες φέρουν αδύνατη τη μετάφραση του βουλεύματος πριν από τον Ιανουάριο του 2017.

    Το σκηνικό που εχει διαμορφωθεί στη δικη του Τ. Τ. έχει επαναληφθεί στη δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens, για Γερμανούς και Γάλλους κατηγορούμενους αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα η διαδικασία να αναβληθεί επ´ αόριστον.

    Έτσι μετά  την Siemens και η υπόθεση του ΤΤ κινδυνεύει να μπει στο χρονοντούλαπο καθώς, όπως είχε γράψει το mononews.gr προ ημερών για την ακροαματική διαδικασία.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/tachidromiko-tamieftirio-xekinai-diki-ola-ta-onomata/75072



    ΣΧΟΛΙΑ