Το αλάτι μπορεί να δίνει περισσότερη γεύση στο φαγητό, όμως μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Ο κίνδυνος για αυξημένη αρτηριακή πίεση γίνεται μεγαλύτερος, επομένως τόσο οι γιατροί, όσο και οι διατροφολόγοι, συνιστούν σε όλους να ελέγχουν την ποσότητα που προσθέτουν στα γεύματα τους.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, με φυσικά τρόφιμα που δίνουν γεύση στο πιάτο, χωρίς να λαμβάνετε επιπλέον νάτριο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
