ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην…αντεπίθεση πέρασε η Τουρκία, σε μια προσπάθεια να εκφράσει την δυσαρέσκειά της για τη χθεσινή Σύνοδο MED7, κατά την οποία οι ηγέτες των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου καταδίκασαν την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και ζήτησαν άμεση αποχώρηση των τουρκικών πλοίων από την Ανατολική Μεσόγειο και έναρξη διαλόγου, διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις.
Σε ανάρτησή του στο twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σημειώνει ότι «τα ερευνητικά πλοία Oruc Reis και Μπαρμπαρός, τα οποία συνεχίζουν τις σεισμικές δραστηριότητες έρευνας και γεώτρησης στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο, και τα τρυπάνια Γιαβούζ και Φατίχ, εξακολουθούν να συνοδεύονται και να προστατεύονται από τις ναυτικές δυνάμεις μας».
Karadeniz ve Doğu Akdeniz’deki deniz yetki alanlarında sismik araştırma ve sondaj faaliyetlerine devam eden ORUÇREİS ve BARBAROS HAYREDDİN PAŞA araştırma gemileri ile YAVUZ ve FATİH sondaj gemilerine Deniz Kuvvetlerimiz tarafından refakat ve koruma sağlanmaya devam edilmektedir. pic.twitter.com/xL9aLYKKRB
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) September 11, 2020
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στις Βούτες Ηρακλείου για ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους – Γεωλόγοι από την Αθήνα σπεύδουν στο χωριό
- Αναλυτές για Metlen: Αντεπίθεση με στόχο τα €2 δισ. EBITDA και εισαγωγή στο LSE
- Ελβετία: Σημαντική αύξηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών περιστατικών το 2024 – Στο στόχαστρο οι μουσουλμάνοι
- Ρωσία: Κατηγορίες για τρομοκρατία στον ύποπτο για τη δολοφονία του Μοσκάλικ
