ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός ανασύρθηκε ο 55χρονος Έλληνας δεύτερος μηχανικός του πλοίου που έπιασε φωτιά ενώ έπλεε στην Αραβική Θάλασσα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, χωρίς τις αισθήσεις του λόγω αναθυμιάσεων, ανασύρθηκε ο 26χρονος, 3ος μηχανικός του πλοίου, επίσης Έλληνας, ο οποίος φέρεται να είναι τραυματίας.
Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη», το οποίο κατευθυνόταν, κενό φορτίου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Βόρεια Αφρική, με πλήρωμα 18 ατόμων, εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 4:00 ώρα Ελλάδος.
Η φωτιά έσβησε και το πλοίο πλεέι ακυβένρητο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζόρτζια Μελόνι: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε για το ταξίδι της στις ΗΠΑ
- Αιδηψός: Φορτηγό ντελαπάρισε λόγω υποχώρησης του παραλιακού δρόμου
- Κινεζική Κεντρική Τράπεζα: Δάνεια συνολικής οικονομικής αξίας 9,78 τρισ. γιουάν εκδόθηκαν στο πρώτο τρίμηνο του 2025
- Λευκός Οίκος: Εξετάζει πάνω από 15 εμπορικές προτάσεις
