ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «Μεγάλος Περίπατος» θα έχει θετική επίδραση στην εικόνα της Αθήνας εκτιμά η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με διαδικτυακό γκάλοπ που πραγματοποίησε η Athens Voice.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του γκάλοπ, το 68% των πολιτών που απάντησε θεωρεί πως ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας, ο οποίος εγκαινιάστηκε πρόσφατα και συνοδεύτηκε από πολλές αντιδράσεις, θα αλλάξει θετικά τη ζωή της Αθήνας και των κατοίκων της.
Οι πρώτες πιλοτικές δράσεις που αφορούν τον Μεγάλο Περίπατο περιελάμβαναν παρεμβάσεις στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας και Ηρώδου Αττικού, οι οποίες πλέον δεν είναι ελεύθερες για κυκλοφορία ΙΧ πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων, καθώς και τον περιορισμό των λωρίδων κυκλοφορίας οχημάτων στην Πανεπιστημίου, στην οποία οι δύο λωρίδες μετατράπηκαν σε ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, ενώ η τρίτη μετατρέπεται σταδιακά σε λωρίδα αποκλειστικής χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στις Βούτες Ηρακλείου για ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους – Γεωλόγοι από την Αθήνα σπεύδουν στο χωριό
- Αναλυτές για Metlen: Αντεπίθεση με στόχο τα €2 δισ. EBITDA και εισαγωγή στο LSE
- Ελβετία: Σημαντική αύξηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών περιστατικών το 2024 – Στο στόχαστρο οι μουσουλμάνοι
- Ρωσία: Κατηγορίες για τρομοκρατία στον ύποπτο για τη δολοφονία του Μοσκάλικ
