ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόκτηση ενός χαρτοφυλακίου πέντε ξενοδοχείων στην Κρήτη ανακοίνωσαν οι πολυεθνικές εταιρίες real estate Hines και Henderson Park.
Οι εξαγορές συνδυαστικά αφορούν σε ακίνητα 67.000 τετραγωνικών και 1.094 δωματίων, σε πέντε ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα.
Ειδικότερα, οι δυο εταιρίες εξαγόρασαν:
– Τα δυο ξενοδοχεία Coral και Ερμής του ομίλου Μαμιδάκη, στον Άγιο Νικόλαο, με 170 και 218 δωμάτια αντίστοιχα.
-το 5άστερο Apollonia Beach Resort & Spa και το 4άστερο Santa Marina Beach Resort, με 336 και 208 δωμάτια αντίστοιχα που βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Τα ξενοδοχεία εξαγόρασαν από την εταιρία Cyan Group of Hotels, συμφερόντων της οικογένειας Κεφαλογιάννη.
-το επίσης 5άστερο Sitia Beach City Resort & Spa με 162 δωμάτια, που βρίσκεται στη Σητεία, επίσης από τη Cyan Group.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Καλεί τον Τραμπ να «ακυρώσει πλήρως» τους δασμούς
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 34 νεκροί σε ρωσική επίθεση στο κατάμεστο από πολίτες κέντρο της πόλης Σούμι
- Θεσσαλονίκη: Κατασβέστηκε φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας
- Νέα Αριστερά: Πέρασε η τροπολογία Τσακαλώτου – «Όχι» στις προνομιακές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ
