array(0) {
}
        
    
Menu
0.78%
Τζίρος: 135.36 εκατ.

Προσωπική διαφορά στο δημόσιο: Συμψηφίζεται με την αύξηση του βασικού μισθού

Life & Style

Στον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δύο νέα ριάλιτι

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Comments

Το πρόγραμμα της νέας σεζόν ετοιμάζει πυρετωδώς ο ΣΚΑΪ, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να αναλαμβάνει δική της μαγειρική εκπομπή.

Η αγαπημένη σεφ «έκλεισε» με το κανάλι του Φαλήρου για να παρουσιάσει μια εκπομπή μαγειρικής, πιθανόν ριάλιτι, καθώς ο σταθμός υπέγραψε νέα συνεργασία με την τουρκική παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί για δύο νέα ριάλιτι, ένα εκ των οποίων είναι μαγειρικής.

Το δεύτερο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, έχει να κάνει με ζευγάρια και ραντεβού. Όπως διευκρινίστηκε δεν πρόκειται για το Power of Love, αλλά για κάποιο νέο ριάλιτι αγάπης.

Στο μεταξύ αυτό το καλοκαίρι θα συνεχιστούν τα γυρίσματα του My Style Rocks με την ίδια ακριβώς σύσταση, διαψεύδοντας τα σενάρια περί οριστικής διακοπής του ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία μετά το τέλος του My Style Rocks φημολογείται ότι θα παρουσιάσει δική της εκπομπή μόδας, στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για την οριστικοποίηση των παραπάνω.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη απεργία από την ΠΕΝΕΝ στα πλοία της Αδριατικής
Πέθανε ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ, ο «Τζιμ Μόρισον» του Όλιβερ Στόουν
Προσωπική διαφορά στο δημόσιο: Συμψηφίζεται με την αύξηση του βασικού μισθού
Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή για το νέο εξοπλιστικό σχέδιο, την αμυντική πολιτική της χώρας και τους μισθούς
Κομισιόν: Ξεκίνησε διαβούλευση σχετικά με την προμήθεια και την ανακύκλωση κρίσιμων πρώτων υλών
ΚΕΦΙΜ: Τα προβλήματα από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περί ευθύνης υπουργών
Καιρός: Ποιες περιοχές θα σαρώσει με καταιγίδες η κακοκαιρία
Η στρατηγική του Νίκου Λαβίδα βάζει ξανά στο «παιχνίδι» την ΑΒ Βασιλόπουλος
Κόντος (Austriacard): Θα συνεχίσουμε τις στοχευμένες επενδύσεις και εξαγορές
Λάκης Παπαστάθης: Ο μύστης των εικόνων στο Μπενάκη