ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γενέθλια εν καιρώ καραντίνας γιόρτασε η Πόπη Τσαπανίδου τη Δευτέρα του Πάσχα, με μια γλυκιά έκπληξη από την κόρη της.
Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να έγινε 53 χρονών, αλλά έσβησε… 10 κεράκια στην τούρτα της! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε φωτογραφίες από την στιγμή που κάνει την ευχή της.
Μάλιστα, περιέγραψε την έκπληξη που της έκανε η κόρη της, Εύα, την ώρα που μιλούσε με βίντεο-κλήση.
«Το χα ξεκαθαρίσει. ‘…ήθελα στα γενέθλια, μόνη μου να τα πιω!’ Όπως τραγουδάει ο Μηλιώκας. Όμως μία μ’ έχουν, με προσέχουν σαν τα μάτια τους και με έχουν θεά, να πέσει φωτιά να με κάψει αν λέω υπερβολές.
Είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. Τέλος. Να μην πολυλογώ κι ενώ ήμασταν όλες σε βιντεοκλήση – αντιπερισπασμό, έσκασε η Εύα έκπληξη, με ταψάκι και ΤΗΝ τούρτα που θα θυμίζει για πάντα τα πρώτα γενέθλια σε covid19 περιβάλλον.
Και δεν θέλω χαζά και ερωτήσεις τύπου τι τούρτα ήταν… Banana Bread φυσικά, με επικάλυψη σοκολάτας φτιαγμένη από τα χεράκια της.
Όσο για τα κεράκια; 10 μου έβαλαν. Όπως το 10 το καλό! Κι όπως θα έγραφαν σε τίτλο κάποια sites… ‘Δεν θα πιστεύετε πόσων χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου’ Να με χαίρεστε ρεεεεεε! Και να σας χαίρομαι και εγώ. Όλους!
HAPPY 53! ΥΓ στη φωτό η στιγμή που με κλειστά μάτια κάνω την ευχή μου πριν σβήσω τα κεράκια: να δεθώ στο όνειρο με ατσάλινο σχοινί», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου στο Instagram.
Δείτε την ανάρτηση:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν απαντά στις κατηγορίες περί χούντας: Το CHP σημαίνει χούντα
- Πράσινο φως στο deal DSV-DB Schenker ύψους €14,3 δισ. – Δημιουργείται η μεγαλύτερη εταιρεία logistics παγκοσμίως
- Μαργαρίτης Σχοινάς: Η απάντηση της Ευρώπης στον Τραμπ θα είναι «ζυγισμένη» – «Χτυπάει» εκεί που πρέπει
- Ρωσία: Καταδικάζει τους δασμούς Τραμπ – «Η Ουάσινγκτον δεν θεωρεί ότι δεσμεύεται από τους κανόνες του διεθνούς εμπορικού δικαίου»
