• Κοινωνία

    Χαρδαλιάς: Περιορισμοί κυκλοφορίες στις παραλίες της Πάτρας και του Βόλου

    • NewsRoom


    Περιορισμούς στην κυκλοφορία των πολιτών στις παραλιακές οδούς της Πάτρας και του Βόλου ανακοίνωσε κατά την ημερήσια ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονοϊού ο υφυπουργός Προστασίας  του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

    Πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα κλείνουν από το Σάββατο  δύο μέρη της παραλίας, στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας και στην Πλαζ Αγιάς.

    Οι περιορισμοί θα ισχύουν για 14 ημέρες και η κυκλοφορία θα απαγορεύεται από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 14:00 το απόγευμα έως την επομένη στις 08:00 το πρωί, καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

    Η απόφαση ελήφθη μετά την καταγραφή συγκέντρωσης πλήθους κόσμου τις τελευταίες ημέρες, στα συγκεκριμένα σημεία, ύστερα από εισήγηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη σύμφωνη γνώμη και του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας.

    Παράλληλα, μετά από αίτημα του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, κλείνουν μέρη της παραλίας του Βόλου.

    Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα αφορά όλο το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, δηλαδή την λεωφόρο Αργοναυτών, από το ύψος της οδού Κ.Καρτάλη, θα συνεχίζει ως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα ολοκληρώνεται στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

    Η απαγόρευση θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα έχει διάρκεια 14 ημέρες. Η κυκλοφορία των πολιτών θα απαγορεύεται από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 08.00 το επόμενο πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.



    ΣΧΟΛΙΑ