ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πολυκλινική της Παβία, στη βόρεια Ιταλία, ξεκίνησε σήμερα πειραματική φάση για τη θεραπεία ασθενών με κορονοϊό, που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, με το πλάσμα ιαθέντων, οι οποίοι έχουν αναπτύξει αντισώματα. Η πειραματική αυτή φάση έλαβε το πράσινο φως απ΄όλες τις αρμόδιες αρχές της χώρας.
Το πρωτόκολλο ετοίμασε το τμήμα αιματολογίας και ανοσολογίας της πολυκλινικής Σαν Ματέο. Οι πρώτοι θεραπευμένοι ασθενείς, που έγιναν δότες πλάσματος, είναι ένα ζευγάρι γιατρών. Είναι οι δύο ασθενείς οι οποίοι είχαν μολυνθεί πρώτοι από τον ιό στην ευρύτερη περιοχή της Παβία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
