• Κοινωνία

    Με ένα συγκινητικό χειροκρότημα οι πολίτες είπαν «ευχαριστώ» στους γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον κορονοϊό (video)

    • NewsRoom


    Τη στήριξη και το «ευχαριστώ» τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Ελλάδα έδωσαν το βράδυ της Κυριακής χιλιάδες πολίτες από τα σπίτια τους, οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια και τα παράθυρά τους και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των επιστημόνων.

    Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες έδωσαν ένα θερμό χειροκρότημα σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών, ανταποκρινόμενοι στο διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα ανέφερε:

    «Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».



    ΣΧΟΛΙΑ