ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα νεκρό στην παραλία στην Αγυιά στην Πάτρα.
Η γυναίκα έφερε στον κόσμο το άτυχο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής ωστόσο είναι άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα κάτω από ποιες συνθήκες το μωρό βρέθηκε νεκρό στην παραλία της Πάτρας.
Σύμφωνα και πάλι με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά Μέσα ενημέρωσης το κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη στιγμή στην εκτίμηση για την αίτια και το χρόνο θανάτου.
Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεβράστηκε στην ακτή. Εκτιμάται πως πρόκειται για ένα μωρό τριών μηνών. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο.
Το βρέφος είδε πολίτης ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Τις έρευνες της φρικιαστικής υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην Πάτρα που βρέθηκε το βρέφος:



Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ για το άτυχο βρέφος:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βορίδης: Αν μας ζητήσουν επιστροφή μεταναστών από τη Γερμανία, δεν θα είμαστε πολύ φιλικοί στο αίτημα
- Alpha Bank: Τουρκία και ΕΕ έχουν συμφέρον να εμβαθύνουν τις οικονομικές τους σχέσεις – Ποιες οι προϋποθέσεις
- Επίδομα Παιδιού: Κλείνει προσωρινά στις 30/4 η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Παύλος Μαρινάκης: Έκανε q&a στο Ιnstagram και απάντησε σε όλα, από το στεγαστικό μέχρι το ύψος του (video)
