array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 54.12 εκατ.

Investors Meeting πραγματοποίησε η Premia Properties

Media

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Η Ιφιγένεια πηγαίνει στο σπίτι του Αλή (video)

Comments

Τι θα δούμε την Κυριακή στο «Κόκκινο Ποτάμι»;

Το κάρο με τον Αλή και την Ιφιγένεια μπαίνει στην πόλη του Ερζερούμ και οι δυο τους είναι σε επιφυλακή για το τι θα συναντήσουν. Ο Αλή θα παρουσιάσει την Ιφιγένεια ως την αρραβωνιαστικιά του. Τη λένε Αϊσέ, είναι αδερφή του ταγματάρχη Οζγκιούρ Γιλντιρίμ απ’ τη Σμύρνη, είναι ορφανή.

Οι γονείς του Αλή την κοιτάνε με δυσπιστία και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Η μητέρα του Αλή βλέποντας την Ιφιγένεια λέει στο γιο της πως η κοπέλα είναι έγκυος και πως πρέπει να την παντρευτεί το συντομότερο. Ο Αλή την διαψεύδει, εκείνη όμως βλέποντας τα συμπτώματα της Ιφιγένειας επιμένει και τον πιέζει να επισπεύσει το γάμο.

Το καραβάνι με τους ξεριζωμένους κατοίκους της Αμισού συνεχίζει την πορεία του με τους Τούρκους να τους χτυπούν και να τους χλευάζουν με κάθε τρόπο. Ανήμποροι και εξαντλημένοι χωρίς νερό και φαγητό προχωράνε με αβέβαιο προορισμό. Ακόμα και όταν βρίσκουν ένα ποτάμι, οι Τούρκοι σαδιστικά τους εμποδίζουν να πιούν νερό. Ο Παυλίδης καταλαβαίνει πως είναι βάρος και παρακαλά την Ευγενία να τον αφήσει και να προχωρήσει. Φυσικά η Ευγενία δεν το δέχεται.

Όσοι καταφέρουν να επιζήσουν φτάνουν στο ερημωμένο χωριό και προσπαθούν να βρουν σπίτι. Τα βάσανά τους όμως δεν τελειώνουν. Οι Τούρκοι τους ξανασηκώνουν και συνεχίζουν να τους περιφέρουν μέσα στις ερημιές χωρίς νερό και φαγητό με το πρόσχημα ότι τους γυρνάνε στην Αμισό. Άρρωστοι και βρέφη μένουν πίσω.

Ο Γιώργος Παυλίδης δεν μπορεί πια να τους ακολουθήσει και μένει ανήμπορος πίσω….

Η Ευγενία σπαράζει μην μπορώντας να μείνει με τον άντρα της. Ο Μίλτος και ο Θέμης προσπαθούν να σώσουν τον πατέρα τους και να ενώσουν την οικογένεια. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει και η κατάσταση είναι πια εκτός ελέγχου.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Investors Meeting πραγματοποίησε η Premia Properties
ΗΡΩΝ: Συμβάσεις Αγοράς Αιολικής Ενέργειας διάρκειας 7 ετών με την Alterric
Τζιτζικώστας: Προτεραιότητα η ανταπόκριση του συστήματος μεταφορών και μετακινήσεων στο σύνολο των υποδομών της ΕΕ
Σπανάκης: Η αξιολόγηση είναι προς όφελος των πολιτών
ΑΒΑΞ: Στηρίζει τη νέα ανασκαφή στην Κέρο – Μια επένδυση στο παρελθόν που διαμορφώνει το μέλλον
Jan Karas (ΟΠΑΠ): Ρεκόρ ενεργών πελατών και εσόδων το 2024 – Οι προτεραιότητες της διοίκηση για φέτος
Άγριο ξύλο στη Γλυφάδα: Ισραηλινοί έδειραν τον επιχειρηματία Σταύρο Ρ. για οφειλές εκατομμυρίων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ για τεχνικές εργασίες
Ο Όμιλος AKTOR ανέλαβε σημαντικό έργο αποκατάστασης υποδομών στη Θεσσαλία
Μπέκιου: Αποσύρθηκε από το Κονκλάβιο ο καταδικασμένος για οικονομικά σκάνδαλα Καρδινάλιος – Κάποτε ήταν στη λίστα των φαβορί διαδοχής