ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι να προχωρήσει η τιτλοποίηση -ύψους 6 δισ. ευρώ τουλάχιστον- και να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του α’ εξαμήνου του 2020, όπως δήλωσε πριν από λίγο, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο CEO της ΕΤΕ, Παύλος Μυλωνάς.
Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τιτλοποίησης, στο τέλος του τρέχοντος έτους η Τράπεζα θα έχει απόθεμα μη εξυπηρετούμενων δανείων της τάξης των 5 δισ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το ΛΕΠΕΤΕ και τις επικουρικές συντάξεις, ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι προσδοκία της ΕΤΕ είναι να ρυθμιστεί το θέμα από την κυβέρνηση με τροπολογία μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και πριν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων χρήσης 2019.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Η στιγμή που ο δράστης τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό (βίντεο)
- Scope: Οι δασμοί θα μπορούσαν να αποτελέσουν το μεγαλύτερο εμπορικό σοκ σε καιρό ειρήνης
- Άδωνις Γεωργιάδης στο Breitbart News: Ο Τραμπ, οι δασμοί, οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ και η επίτευξη συμφωνίας
- Κατάρ: Θα επενδύσει 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην Αίγυπτο
