• LIFE&STYLE

    Ισπανία: Δείτε πως το άγριο ζώο καρφώνει θανάσιμα τον έμπειρο ταυρομάχο (σοκαριστικό video)

    • NewsRoom


    Μπροστά στο έντρομο κοινό, βραβευμένος ταυρομάχος χτυπήθηκε θανάσιμα από το κέρατα ταύρου, κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά στην πόλη Teruel, στην περιοχή Aragon της ανατολικής Ισπανίας.

    bullfighter

    Ο 29χρονος ταυρομάχος Victor Barrio, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και κατέληξε λόγω των τραυμάτων. Πρόκειται για έναν θάνατο ο οποίος όπως σημειώνουν τα διεθνή Μέσα είναι ο πρώτος αυτού του αιώνα.

    Ο νεαρός ταυρομάχος δεν πρόβλεψε την κίνηση του ζώου που κάρφωσε τα κερατά του στο στήθος του και τον έριξε στο έδαφος.

    Bullfighter

    Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση σοκάροντας τους τηλεθεατές που ανέβαζαν υλικό από το τραγωδία στα κοινωνικά δίκτυα.

    Πάνω από 2.000 ταυρομαχίες διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ισπανία, αν και ο αριθμός των συμμετεχόντων τους έχει μειωθεί αισθητά. Μάλιστα το 2010, η Καταλονία έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή της Ισπανίας, μετά τα Κανάρια νησιά, που απαγόρευσε την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

    Bullfighter

    Βέβαια, υπάρχουν ακόμη ένθερμοι υποστηρικτές του βίαιου αυτού αγωνίσματος, ανάμεσα τους και ο κ. Rajoy, οι οποίοι επισημαίνουν την σημασία της για διατήρηση των παραδόσεων στην χώρα τους.

    bull-fighting

    Πάντως, όπως ήταν φυσικό μετά την πρόσφατη τραγωδία, το φεστιβάλ της περιοχής ανεστάλη.

    Δείτε το video παρακάτω:

    https://www.youtube.com/watch?v=s1tN0ggNreA

     

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/galbraith-mas-anisichouse-emploki-tou-stratou-se-periptosi-grexit/59927



    ΣΧΟΛΙΑ