• Πολιτική

    Τραμπ: Ανησυχίες για την υγεία του μετά από αιφνίδια επίσκεψη σε νοσοκομείο

    • NewsRoom


    Σε καθησυχαστικές δηλώσεις προέβη ο Λευκός Οίκος αναφορικά με την αιφνίδια επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ για εξετάσεις check-up στο ιατρικό κέντρο Water Reed, οι οποίες έγιναν χωρίς να τηρήσει το πρωτόκολλο της ενημέρωσης του προσωπικού.

    Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε και εκείνος  να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι «χαίρει άκρας υγείας», μετά την πρώτη φάση των ετήσιων ιατρικών εξετάσεων του που έκανε το Σάββατο.

    Παράλληλα, ο πρώην στρατιωτικός , Άντριου Βέρνον, συνεργάτης του ιστότοπου «The Hill» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter, το βράδυ του Σαββάτου, ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχε από πηγές του  στο ιατρικό κέντρο, «ο Τραμπ αισθάνθηκε δυσφορία στο στήθος και για το λόγο αυτό έκανε απροειδοποίητα ένα τσεκάπ, Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

    Την ίδια ώρα, το CNN ανέφερε πως το προσωπικό του νοσοκομείου βρισκόταν σε πλήρη άγνοια για την άφιξη του Αμερικανού προέδρου. «Τα ιατρικά στελέχη του Walter Reed συνήθως λαμβάνουν μία ειδοποίηση πριν την επίσκεψη προέδρου, και ενημερώνουν με τη σειρά τους το προσωπικό για να κλείσει κάποιες πτέρυγες. Αυτό δεν συνέβη αυτή τη φορά, υποδεικνύοντας ότι η επίσκεψη δεν ήταν ρουτίνας κι ότι προγραμματίστηκε την τελευταία στιγμή», επισημαίνει.



    ΣΧΟΛΙΑ