ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με πέστο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Αν δούμε ότι η σάλτσα είναι πολύ στεγνή, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το πέστο και τα σπαγγετίνι και ανακατεύουμε με μία τσιμπίδα για περίπου 2 λεπτά.
3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σχέδιο για τα νοσοκομεία: Τι αλλάζει το 2025, οι προτεραιότητες του Υπουργού Υγείας
- Βασιλική Λαζαράκου στο mononews: Παρά τη μείωση των επιτοκίων, το Χ.Α. ο φθηνότερος τρόπος άντλησης κεφαλαίων
- Μελέτης Μελετόπουλος στο Mononews: Οι Τούρκοι εμφανίζονται ως οι θριαμβευτές κατακτητές της Συρίας δι’ αντιπροσώπου
- Γκστάαντ VS Κουρσεβέλ: Η απόλυτη μάχη των χειμερινών παραδείσων με σαλέ από 40.000 ευρώ την εβδομάδα