![](https://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2019/10/191025135245_58-STICKY-HOTDOGS-LGH-bf8f553c-66f9-4925-b5c8-35d432a63b22-0-1400x919-1280x840.jpg)
Spicy hot dogs από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε ένα νόστιμο σάντουιτς μια πικάντικη tex mex σάλτσα σε ψωμάκια για hot dogs και χωριάτικο λουκάνικο.
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη σάλτσα
- Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
- Κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, ψιλοκόβουμε την πιπεριά τσίλι και τα βάζουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την κανέλα, το κύμινο, το πιπέρι καγιέν, τη ντομάτα, το νερό, τα φασόλια, το καλαμπόκι και ανακατεύουμε.
- Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά μέχρι να χάσει η σάλτσα όλη την υγρασία της.
Για τη σύνθεση
- Τοποθετούμε μια γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά.
- Ανοίγουμε στη μέση τα ψωμάκια και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
- Μεταφέρουμε στη γριλιέρα μέχρι να πάρουν χρώμα από την εσωτερική πλευρά. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Τοποθετούμε στην καυτή γκριλιέρα τα λουκάνικα και ψήνουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα σε όλη την επιφάνειά τους.
- Μοιράζουμε τη σάλτσα στα ψωμάκια, προσθέτουμε από ένα λουκάνικο, τον κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: AKIS PETRETZIKIS