array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Καρδιαγγειακά: Την Τετάρτη τα sms για δωρεάν εξετάσεις – Τα 3 στάδια της δράσης

Media

The Voice: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Καπουτζίδη;

Comments

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από την παρουσίαση του «The Voice», τέσσερα είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο για την διαδοχή και ανάληψη της θέσης.

Οι τέσσερις παρουσιαστές που έχουν «κλείσει» με τον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιώργος Λιανός, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του Survivor θα μπορούσε να γίνει ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι τραγουδιού, ενώ μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του σταθμού, «Boom».

Επίσης, ο πρώην συμπαρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός, ο οποίος διακρίνεται για το εύστοχο χιούμορ του θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για το «Voice» και μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει για κάποια εκπομπή.

Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς, που πέρσι κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ψυχαγωγική εκπομπή «Για την Παρέα» στο Open, πλέον θα παρουσιάζει το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Δεν αποκλείεται να αναλάβει εκείνος τα ηνία του «Voice», ο οποίος, μάλιστα, έχει ήδη συζητήσει με την παραγωγή.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιαγγειακά: Την Τετάρτη τα sms για δωρεάν εξετάσεις – Τα 3 στάδια της δράσης
Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των Cenergy, ΔΑΑ, Lamda, Motor Oil, Amazon, JPMogan και Dianna Shipping
Οι στρατηγικές επενδύσεις 400 εκατομμυρίων ευρώ που περιμένουν το «πράσινο φως»
Ο «ελέφαντας» των αμυντικών δαπανών στην Ευρώπη και η «εξαίρεση» της Ελλάδας: Απρόσμενο «δώρο» για τις ελληνικές αξιολογήσεις
Στην ίδια κλίμακα της ΕΑΣ οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Η κρίσιμη εβδομάδα για τράπεζες και ΟΤΕ, ο ευδιάθετος Μυτιληναίος, η ικανή και επίμονη manager Πέννυ Ζαγλαρίδου, τα κρυφά ραντεβού Χαρδαλιά, ο Σκέρτσος σε απομόνωση και η βίλα στο Ψυχικό που πωλείται 18 εκατ.
Γιατί ο Τραμπ βάζει «φωτιά» στα λιμενικά τέλη για τα κινεζικά πλοία – Ποιες ναυτιλιακές θα επηρεαστούν
Πλειστηριασμοί: Νέα σφυριά για Ιππόδρομο, ξενοδοχεία και τη βιομηχανία ΣΕΡΚΟ
Γερμανικές εκλογές: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Λίντερ αν οι Φιλελεύθεροι μείνουν εκτός βουλής
Τραμπ: Μεγάλη μέρα για τη Γερμανία και για τις ΗΠΑ