ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, διακομίστηκαν έξι νεκροί και 1ο τραυματίες, εκ των οποίων οι επτά σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος. Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο αποπομπής του προέδρου της FED
- Handelsblatt: Η Γερμανία εμποδίζει την πώληση μαχητικών Eurofighter στην Τουρκία
- Επανεκκίνηση στα ΣΔΙΤ: Τι αλλάζει στα έργα που έχουν «παγώσει» οι διαγωνισμοί
- Γαλλία: Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης “Skinnytok” στο TikTok
