Στα καλύτερά του βρίσκεται αυτή την εποχή το καρπούζι. Γι’ αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους, όπως για παράδειγμα να γίνει ένα απολαυστικό και δροσιστικό Fruit punch.
Όπως μας εξηγεί ο Άκης Πετρετζίκης, το καρπούζι στην εν λόγω συνταγή θα είναι η «κανάτα» όπου θα σερβίρουμε το fruit punch. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να κοπεί προσεκτικά ώστε να μην δημιουργηθούν ρωγμές.
Μέθοδος Εκτέλεσης
– Στερεώνουμε το καρπούζι στον πάγκο εργασίας οριζόντια και κόβουμε τη μία άκρη. Αφαιρούμε το καπάκι που κόψαμε.
– Με ένα κουτάλι αφαιρούμε την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να φτάσουμε στο πιο λευκό του μέρος του. Τοποθετούμε την ψίχα σε ένα μπολ και προσπαθούμε να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κουκούτσια μπορούμε.
– Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε σε δόσεις την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να γίνει χυμός. Μεταφέρουμε σε μια κανάτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σουηδία: Αναφορές για τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ουψάλα
- Ναρέντρα Μόντι: «Ελευθέρας» στον στρατό της Ινδίας να απαντήσει όπως κρίνει στο Πακιστάν
- TMC: Ανοίγει τον δρόμο για εξορύξεις σε διεθνή ύδατα μέσω ΗΠΑ – Οργή από ISA και Greenpeace
- Γερμανία – Δημοσκόπηση: Οι Γερμανοί δεν εμπιστεύονται τον Μερτς – Πρώτη η AfD στην πρόθεση ψήφου
