ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός Πρόεδρος σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού τον συνεχάρη για την εκλογή του.
Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε στον κ. Τραμπ ότι η προτεραιότητα της νέας ελληνικής κυβέρνησης είναι η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και η τόνωση των επενδύσεων. Ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι αυτοί ήταν και οι δικοί του στόχοι όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την ανάγκη συνέχισης και εμβάθυνσης των εξαιρετικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύμπραξη ΔΥΠΑ και Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος για την ενίσχυση της απασχόλησης
- Τέμπη: Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης εκθέτει ξανά τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ – «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
- Αριελ Κωνσταντινίδη: Αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη στα 53 της και για τον… πατέρα που θα ήθελε για το παιδί
- ΔΥΠΑ: Προσθήκη αξιολογημένων προγραμμάτων κατάρτισης για τη νέα δράση κατάρτισης ανέργων
