ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η νέα Κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αμέσως μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα».
«Η Κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ Τσίπρα», καταλήγει η ανακοίνωση.
Η εν λόγω ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρει ονόματα, αφήνει αιχμές για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που είναι ένας εκ των τριών εξωκοινοβουλευτικών υπουργών του νέου κυβερνητικού σχήματος και για τη Λίνα Μενδώνη. Αργότερα, το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη διαγραφή των δυο εξωκοινοβουλευτικών υπουργών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής, η Μενδώνη Στυλιανή (Λίνα) και ο Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ διαγράφονται από μέλη του Κινήματος Αλλαγής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Άδωνι Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
