array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 87.91 εκατ.

Ο «μεγάλος αδελφός» της ΑΑΔΕ σε βαπτίσεις, γάμους και δεξιώσεις

Life & Style

Power of Love: Σήμερα ο μεγάλος τελικός – Παίκτης καταγγέλλει ότι το αποτέλεσμα είναι στημένο (pic& video)

Power of Love Gala
Comments

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και σε λίγες ώρες θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι αγάπης, Power of Love. Λίγο πριν τη ανάδειξη των νικητών του παιχνιδιού, οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι φιναλίστ του παιχνιδιού, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πιο αγαπημένου παίκτη, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50 χιλ. ευρώ είναι οκτώ και είναι οι εξής:

Παύλος Παπαδόπουλος,

Παύλος Τερζόπουλος

Τζόνι Αμπατζόπουλος

Βασίλης Χαλκιάς

Ρένια Τσακίρη

Άννα Ελευθερίου

Ζένια Σολδάτου και

Ρεγγίνα Γκαινά.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Ελευθερίου και ο Παύλος Παπαδόπουλος πέρασαν στον τελικό από την ψηφοφορία του κοινού, ως οι πιο αγαπημένοι παίκτες του σπιτιού, ενώ η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος πήραν επίσης από το κοινό μια θέση στον τελικό, ως το πιο αγαπημένο ζευγάρι του σπιτιού.

Οι υπόλοιποι φιναλίστ προέκυψαν μετά από ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο σπίτι της αγάπης από τους παίκτες του σπιτιού.

Το τηλεοπτικό κοινό, που έχει αγκαλιάσει το παιχνίδι και έχει αγαπήσει τους παίκτες περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας, που θα κρίνει τους μεγάλους νικητές του παιχνιδιού.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν να ρίξει αυλαία το Power of Love, ένας πρώην παίκτης του σπιτιού προχώρησε σε μια καταγγελία, ισχυριζόμενος ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη και το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο, συμβουλεύοντας τον κόσμο να μην αγωνιά και να παρακολουθήσει απλά, με χαλαρότητα τη διαδικασία.

Ο λόγος για τον Αντώνη Χρώνη, τον παίκτη που ήταν στο σπίτι το πρώτο διάστημα προβολής του δεύτερου κύκλου και είχε μάλιστα δεσμό με μια από τις φιναλίστ του παιχνιδιού, την Ρένια Τσακίρη. Ο Αντώνης, με μια ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε ότι το αποτέλεσμα είναι στημένο και συμβούλευσε τους τηλεθεατές να μην κάνουν τον κόπο να ψηφίσουν και να παρακολουθήσουν σαν ένα απλό θέαμα τον τελικό.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Χρώνης έγραψε «Ρε μη το παλεύετε άδικα, δεν έχει καμία ουσία, είναι ήδη καθορισμένο το αποτέλεσμα του τελικού μήνες πριν. Απλά περιμένετε να τα δείτε, εσείς που και καλά δεν τα ξέρετε. Τα φιλιά μου… άντε και του χρόνου με κάνα δυο άτομα διαφορετικά ελπίζω στα μαγειρέματα, γιατί αλλιώς θα πιάσει χειρότερο πάτο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αντώνη Χρώνη:
αντωνης χρωνης
Η ανάρτηση του Αντώνη Χρώνη
Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

https://www.youtube.com/watch?v=Pwp9RPuHSWg

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Maison Heler: Η Ονειρική Δημιουργία του Philippe Starck για το μέλλον της φιλοξενίας – mononewsTV
Ο «μεγάλος αδελφός» της ΑΑΔΕ σε βαπτίσεις, γάμους και δεξιώσεις
Από την αρχή του έτους έχουν εγκαταλειφθεί 54 πλοία από τους πλοιοκτήτες τους
Alfa Romeo: 115 χρόνια ιστορίας
Seajets (Μάριος Ηλιόπουλος): Ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες των κατοίκων των νησιών
Porsche 911 GT3: Είναι ταχύτερη με χειροκίνητο ή αυτόματο; (video)
Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών
Ουκρανία: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία
Καύσιμα: 12% φθηνότερη φέτος η αμόλυβδη, 13% κάτω το πετρέλαιο κίνησης
Δυνατά παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σούπερ αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ