Στην κόψη του ξυραφιού κρίθηκε ο νικητής στους τελικούς του NBA

Σε 3-2 κατάφεραν να μειώσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με μία τεράστια νίκη στην κόψη του ξυραφιού απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, τα ξημερώματα της Τρίτης, στους τελικούς του NBA.

Οι Ουόριορς απέδειξαν ότι είναι ακόμα εδώ και κρατήθηκαν ζωντανοί με μεγάλα σουτ από Τόμπσον και Κάρι και επικράτησαν με 106-105.

Για τους νικητές, 31 πόντους με 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ είχε ο Κάρι, 26 με 7/13 τρίποντα μέτρησε ο Τόμπσον και 14 είχε ο Κάζινς που έδωσε σημαντικές λύσεις. Δυναμικά επέστρεψε και ο τραυματίας Κέβιν Ντουράντ ξεκινώντας το παιχνίδι με 2/2 τρίποντα. Ολοκλήρωσε το ματς με 11 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα ο Λέοναρντ πήγε να πάρει μόνος του το ματς στο τέλος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Είχε 26 με 12 ριμπάουντ, 18 πρόσθεσε ο Λάουρι, 17 ο Γκασόλ, 15 ο Ιμπάκα, ενώ ο Σιάκαμ τελείωσε με 12.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=C1nT2xN7cwo