• Business

    Σε… ρυθμούς Ελλάδας από τις 10 μέχρι τις 14 Ιουνίου Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο


    Σε ελληνικούς ρυθμούς θα κινηθούν από τις 10 έως 14 Ιουνίου 2019 Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο λόγω του Greek Investment  Roadshow που ιοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τον Enterprise Greece.

    Το Greek Investment Roadshow περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις στην Ουάσιγκτον (10-11 Ιουνίου), κλειστές συναντήσεις Αμερικανών επενδυτών με εκπροσώπους εισηγμένων εταιρειών, τη διοργάνωση του 8th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη (11-12 Ιουνίου) καθώς και παρουσιάσεις και επισκέψεις στο Σαν Φρανσίσκο (13-14 Ιουνίου).

    Η εκδήλωση στις ΗΠΑ αποτελεί πρωτοβουλία των τριών φορέων, Χρηματιστήριο Αθηνών, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και Enterprise Greece οι οποίοι έχουν ενώσει τα τελευταία χρόνια τις δυνάμεις τους, προκειμένου να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ΗΠΑ τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας μας και τις δυνατότητες ελληνο-αμερικανικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

    Την ελληνική αποστολή θα ενισχύσουν φέτος με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Χουλιαράκης, και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.



    ΣΧΟΛΙΑ