• Business

    Mega Channel: πρωτιά του mononews στην είδηση ότι το κανάλι σώζεται


    Η δημοσιογραφία είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, ειδικά στις εποχές μας που όλα είναι δύσκολα. Πολλοί δημοσιογράφοι είναι χωρίς δουλειά ενώ oι περισσότεροι πληρώνονται με 2 έως 4 μήνες καθυστέρηση. Λίγα πλέον είναι τα media που καταβάλλουν τους μισθούς στην ώρα τους.  Το mononews δημιουργήθηκε πριν από 6,5 μήνες. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να κάνουμε καλά την δουλειά μας και να επικεντρωθούμε στο αντικείμενο που ξέρουμε. Την οικονομική δημοσιογραφία. Έως τώρα η ιστοσελίδα διαβάζεται καθημερινά από περίπου 14,000 μοναδικούς χρήστες.

    Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Τους τελευταίους μήνες ακούστηκαν πολλά για το Mega Channel. Ειδικά κατά την διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών ακούστηκαν και γράφτηκαν  περισσότερα. Τα ξέρετε, δεν είναι ανάγκη να επαναληφθούν.

    Το mononews.gr, από την ημέρα που ξέσπασε η κρίση στο mega προσπάθησε και τα κατάφερε, να σας ενημερώσει όσο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά μπορούσε για τις προθέσεις όσων μετόχων προσπαθούσαν (ή δεν προσπαθούσαν) να το σώσουν. Έχουμε γράψει πάνω από 40 κείμενα για το τι ακριβώς συνέβαινε. Μπορείτε να τα διαβάσετε στην ειδησεογραφική πλατφόρμα του mononews.gr

    Ειδικά κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας (Τρίτη) μεταφέραμε με ακρίβεια το τι ακριβώς θα ακολουθούσε. Ότι δηλαδή κάποιοι εκ των βασικών μετόχων είχαν αποφασίσει να βάλουν τα χρήματα που ήταν αναγκαία, έτσι ώστε να διατηρηθεί η επιχείρηση εν ζωή αλλά και 500-600 εργαζόμενοι να μη μείνουν άνεργοι. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν κάποιοι είναι ότι εάν μια επιχείρηση όπως το Mega έκλεινε, τότε τα δάνεια του θα τα πληρώναμε οι Έλληνες πολίτες. Δηλαδή όλοι μας. Επιπρόσθετα οι συνάδελφοι θα έμεναν χωρίς δουλειά.

    Αξίζει να επισημανθεί ότι το mononews.gr λίγο μετά τις 19.30 σήμερα μετέδωσε πρώτο και με ακρίβεια την είδηση ότι οι μέτοχοι του Mega αποφάσισαν να σώσουν το κανάλι. Στη συνέχεια με 3 συνεχόμενα ρεπορτάζ γράψαμε όλο το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών.

    Όλοι εμείς στην ομάδα του mononews.gr θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα, όπως κάναμε με το θέμα του Mega.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/sothike-to-mega-apoklistiko-reportaz-se-liga-lepta/48358

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/apoklistiko-reportaz-227-ek-evro-ke-5-metochi-sozoun-to-mega/48359



    ΣΧΟΛΙΑ