ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαράντα κόμματα και συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική αναμέτρηση άρχισε και επίσημα με την αποψινή ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των κομμάτων-συνδυασμών που πληρούν τις προϋποθέσεις.
Το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ακύρωσε τη συμμετοχή στις εκλογές των 9 από τα συνολικά 49 κόμματα- συνδυασμούς και “άναψε” το πράσινο φως για τα υπόλοιπα.
Εκτός Ευρωεκλογών τέθηκαν:
1. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
2.ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
3.ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
4.ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
5.ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ
6.ΟΡΑΜ. Α.ΕΛΛΑΔΟΣ
7.ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΚΕ
8.ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
9.ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο Άρειος Πάγος “έκοψε” και 3 υποψηφίους από το συνδυασμό ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ένα από το συνδυασμό «ΜΕΡΑ 25».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Με πιο ήπια κέρδη έκλεισαν οι αγορές – Στο +1,43% ο Dax
- Ο Τραμπ λέει ότι «θα του άρεσε» να στέλνει Αμερικανούς πολίτες που διέπραξαν βίαια εγκλήματα σε φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ
- F1 Ferrari: Μια κρύο, μια ζέστη
- Μεξικό: Επιμένει στον διάλογο μετά το νέο μέτωπο της κυβέρνησης Τραμπ για δασμούς 21% στις μεξικανικές ντομάτες
