Μία απαιτητική δοκιμασία είχαν να βγάλους εις πέρας οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Συγκεκριμένα η Σπυριδούλα, ο Ζαχίρ και ο Παντελής αντέγραψαν ένα ιδιαίτερο γλυκό: σφαίρα σοκολάτας με κρέμα βανίλιας, καραμέλα αλατισμένη και καραμελωμένα φουντούκια.
Μάλιστα, η Σπυριδούλα δεν άντεξε την πίεση και το άγχος της την κατέβαλε ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ φώναξε στην Ασημίνα, η οποία προσπαθούσε να την βοηθήσει από τον εξώστη.
«Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε, όπως η Ασημίνα, να ηρεμήσω και να μην τα παρατώ, όταν είμαι από τα 12 μου στην κουζίνα. Φεύγω από τον διαγωνισμό αν δε βγάλω γλυκό.
Είναι το όνειρό μου. Πρέπει να φτάσω στον τελικό, γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα δε με γεμίζει το 7. Με νοιάζει να πάω στον τελικό και να κερδίσω. Χρειάζομαι τα λεφτά και τον τίτλο. Χρειάζομαι να βεβαιωθώ ότι δεν πάλεψα τζάμπα», δήλωσε η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef.
Στο τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν ότι από τον διαγωνισμό αποχωρεί ο Ζαχίρ, ο οποίος σημείωσε μία αξιόλογη πορεία στο ριάλιτι, ενώ πρόσφερε ιδιαίτερη συγκίνηση με την ιστορία του και έδειξε δύναμη ψυχής.
Δείτε βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Εκτός παιχνιδιού ο Χρήστος Μπάρκας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμαλία Κωστοπούλου: Με τον κούκλο σύντροφό της στην Disneyland
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜμΕ: Αυξάνονται τα όρια απαλλαγής από τον ΦΠΑ – Τα σχέδια που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών
- Νέα Ιωνία: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
- Μητσοτάκης σε Ελληνες γιατρούς στις ΗΠΑ: Έρχεται διάταξη που αναγνωρίζει την ειδικότητα και την εξειδίκευσή σας
- Volvo: Περικοπές κόστους $1,9 δισ. μετά από ένα απογοητευτικό τρίμηνο – «Μαχαίρι» σε θέσεις εργασίας
