ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή η αίτηση άδειας του βασικού εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος λόγω της απόφασης ξεκίνησε απεργία πείνας.
Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Φυλακής στην Κασσαβέτεια του Βόλου. Ο εισαγγελέας έθεσε βέτο στη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή της Κασσαβέτειας, στον Βόλο, επικαλούμενος όχι τυπικούς, αλλά ουσιαστικούς λόγους.
Την έναρξη της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του ηγετικού στελέχους της 17 Νοέμβρη, Έκτορας.
Δείτε την ανάρτηση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καλαμάτα: Ο Νίκας ανακοίνωσε το τέλος του Σαϊτοπόλεμου – «Το έθιμο σταματά εδώ» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταξί: Παράνομες οι πληρωμές με κάρτα μέσω εφαρμογών – Πράσινο «φως» για POS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραπέζι του Πάσχα: Ακριβότερο κατά 6,2% – Μέχρι 140 ευρώ το κόστος για μια οικογένεια
- Μουρεσάν: «Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε εξαιρετικό παράδειγμα στην εφαρμογή του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας»
- Κεφαλογιάννη: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Τουρισμού και Δήμου Ρεθύμνης για DMMO
- Αργεντινή: Σε δίκη για ενδοοικογενειακή βία ο πρώην πρόεδρος της χώρας
