• Top Stories

    Θρίλερ με τον serial killer: Δύο οι βαλίτσες που εντοπίστηκαν στην Κόκκινη Λίμνη (upd)

    • NewsRoom

    Τα 7 θύματα του serial killer στην Κύπρο


    Δύο είναι τελικά οι βαλίτσες που εντοπίστηκαν  από τις κυπριακές αστυνομικές Αρχές στην Κόκκινη λίμνη, στο σημείο όπου ο serial killer υπέδειξε ως μέρος, όπου πέταξε τις σορούς των θυμάτων του.

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο για τα εγκλήματα του «Ορέστη», που το τελευταίο 24ωρο ομολόγησε το φόνο πέντε ακόμη γυναικών, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θυμάτων του serial killer στα επτά.

    Περί τις 18:30 το απόγευμα, πληροφορίες από πηγές της Πυροσβεστικής ανέφεραν πως η κάμερα εντόπισε δύο βαλίτσες. Αύριο, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί η επιχείρηση ανάσυρσης.

    Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, δήλωσε νωρίτερα πως αναμένονται πληροφορίες για την επικινδυνότητα του νερού στη Κόκκινη Λίμνη, ώστε να αποφασιστεί, με τι στολή μπορεί να εισέλθει δύτης, χωρίς να κινδυνεύσει λόγω τοξικότητας των υδάτων.

    Οι Αρχές μετέφεραν το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου τον 35χρονο στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, όπου, όπως ομολόγησε, πέταξε μέσα σε βαλίτσες τα θύματά του.

    Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό αφορούν στον εντοπισμό των σορών της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της 32χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες, τις οποίες, όπως παραδέχθηκε ο 35χρονος στρατιωτικός, σκότωσε και πέταξε στη λίμνη, τοποθετώντας τα πτώματά τους σε βαλίτσες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Serial Killer στην Κύπρο: Σκότωσα 7, δεν υπάρχουν άλλες – Συνεχίζονται οι έρευνες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν τα λόγια του serial killer στην Κύπρο: «Τις σκότωνα και τις έβαζα σε βαλίτσες»



    ΣΧΟΛΙΑ