ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμάνι της Ραφήνας επιστρέφει με μειωμένη ταχύτητα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “fast ferries andros” λόγω βλάβης που παρουσίασε σε μία από τις δύο μηχανές του ανοιχτά της Καρύστου.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το fast ferries andros είχε αναχωρήσει στις 17:36 το απόγευμα από τη Ραφήνα για Ανδρο – Τήνο – Μύκονο.
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 686 επιβάτες 143 ΙΧ οχήματα 24 φορτηγά και 4 δίκυκλα, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας στις 9:15 το βράδυ.
Στη συνέχεια, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “super ferry”.
Το fast ferries andros, στο οποίο επιβαίνουν 686 επιβάτες, 143 ΙΧ οχήματα, 24 φορτηγά και 4 δίκυκλα, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας στις 9:15 το βράδυ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσαβδαρίδης: Το υπουργείο Ανάπτυξης δίνει μεγάλη έμφαση στη βελτίωση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών
- ΟΛΠ: Το λιμάνι του Πειραιά σε ετοιμότητα για την αυξημένη πασχαλινή κίνηση με νέα έργα και παρεμβάσεις
- Απόφαση – σταθμός στην Βρετανία: Θα αναγνωρίζονται ως γυναίκες μόνο όσες ανήκουν στο βιολογικό φύλο
- Lyft: Επεκτείνεται στην Ευρώπη και διαφοροποιεί τη δραστηριότητά της με την εξαγορά της FREENOW
