ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χρήστος Γλωσσίδης, που βρέθηκε στον τελικό με τον Τιμολέοντα, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί εκείνος μεγάλος νικητής, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ελλάδα. Η αγάπη του για την ασιατική κουζίνα παραμένει μεγάλη και αυτός είναι και ο λόγος που απασχολείται ως σου σεφ σε ένα από πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, που ήρθε φέτος και στην Αθήνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης που έγιναν δύο καλοί φίλοι, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους αυτήν τη φορά σε Θεσσαλονικιώτικο στέκι. Οι δύο σεφ είναι πλέον υπεύθυνοι στην κουζίνα γνωστού μπαρ-ρέστοραν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας καθημερινά μεσογειακά πιάτα και φυσικά γλυκά που έχουν τρελάνει το κοινό.
Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι κριτής στο «MasterChef Junior» .
Πιστός στο παραδοσιακό στοιχείο έμεινε και ο Γιώργος Φασιλής, από το Κρανίδι Ερμιονίδας. Έπειτα από πολυετή εμπειρία σε εστιατόρια της Γαλλίας αλλά και σε πολύ μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας, μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ο Γιώργος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητα που αποκόμισε από το παιχνίδι ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στον τόπο του.
Μεγάλος κερδισμένος από τη συμμετοχή του είναι ο Σελίμ Σελτζούκ. Γεννημένος στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας, μεγαλωμένος στη Σερβία και με κουρδική καταγωγή, ο Σελίμ πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι διατηρούσε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του εστιατορίου, ωστόσο ήδη αναζητά πλησίον του μαγαζιού του μεγαλύτερο χώρο, μια και η πελατεία του από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι αποζητά ολοένα και περισσότερο τις παραδοσιακές τουρκικές και κουρδικές συνταγές του.
Δουλειά όμως μετά τη συμμετοχή τους στο «Master Chef» βρήκαν ο Σάββας Λαχανίδης, σε μεγάλο εστιατόριο της Αθήνας, ο Τζώρτζης Παπανικολάου -όλο το καλοκαίρι εργαζόταν σε εστιατόριο της Μυκόνου, η Γωγώ Κωστάκη που επιμελείται μενού σε ένα από τα new entry για καφέ και μπραντς στη Γλυφάδα και ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο οποίος αποτελεί μέλος μεγάλης μαγειρικής ομάδας στην κουζίνα πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Αθήνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το must-have τοπ για φέτος στις γιορτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB- της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές – Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2025
- Γιατί ο Καραμανλής έκλεισε την συζήτηση για την προεδρία της Δημοκρατίας – Στήριξε τον Σαμαρά
- Πραγματική φοβέρα ή προετοιμασία για ανακωχή;
- Χρηματιστήριο: Repricing των τραπεζών, αγορές σε μετοχές με μερισματική απόδοση φέρνει η πτώση των επιτοκίων κατά 0,50% από την ΕΚΤ