ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εναν πρώην υπουργό, μέλος του ΚΥΣΕΑ το 2003, φέρεται να κατονόμασε για χρηματισμό στην προμήθεια του C4I, μάρτυρας, που προσήλθε αυτοβούλως και κατέθεσε στον αρμόδιο ανακριτή.
Ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε πριν από ένα μήνα στον εφέτη ειδικό ανακριτή Δημήτρη Ορφανίδη, ο οποίος έρευνα την προμήθεια του συστήματος ασφαλειας των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, η οποία έγινε με απευθείας ανάθεση στην αμερικανική εταιρεία SAIC και υπεργολάβο τη SIEMENS.
Ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στοιχεία για μίζες εμπλέκοντας ευθέως τον συγκεκριμένο πρώην υπουργό.
Ο εφέτης ειδικός ανακριτής, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, σκοντάφτοντας σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού, διαβιβάζει τις επόμενες ημέρες τη δικογραφία στη Βουλή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Ψινάκης: Έπραξα το καθήκον μου, δεν ευθύνομαι για την τραγωδία στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση κόλαφος για δικηγόρους, γιατρούς και ελεύθερους επαγγελματίες για τα POS
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: «Κύκνειο άσμα» της κυβέρνησης της αυταπάτης και του τυχοδιωκτισμού το σχέδιο προϋπολογισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Τραμπ σε Πάουελ: Αν του το ζητήσω θα φύγει – Παίζει πολιτικά παιχνίδια
- Παρίσι: Θετικές οι επαφές ΗΠΑ-Ευρωπαίων για την Ουκρανία
- Citi: Γιατί βλέπει την τιμή του χρυσού στα 3.500 δολάρια μέσα σε τρεις μήνες
- Μητσοτάκης: Χαμογελαστός στο πλοίο της γραμμής προς Τήνο για τις πασχαλινές διακοπές (φωτογραφίες)
