Στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ο Τούρκος δημοσιογράφος Σουκρού Οϊτάν έπαθε καρδιακή προσβολή. Το περιστατικό συνέβη σε τοπικό κανάλι στην επαρχεία Εσκισεχίρ και ενώ ο δημοσιογράφος σχολίαζε αγώνα του τουρκικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Εσκισεχερίσπορ και την Ουμρανιεσπόρ.
Ξαφνικά ο Οϊτάν έχασε τις αισθήσεις και έπεσε από την καρέκλα του. Ο συμπαρουσιαστής του στην αρχή ήταν αμήχανος, αλλά στη συνέχεια σηκώθηκε, προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Οϊτάν είχε υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση βηματοδότη πριν από δέκα ημέρες, καθώς υπέφερε από αρρυθμίες.
Όπως ανακοίνωσε το κανάλι στο οποίο εργάζεται ο Οϊτάν, ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστροφή δύο ενοικίων σε εργαζόμενους στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και επιδοτήσεις ανακαινίσεων: Τι σημαίνουν τα νέα μέτρα για τους πολίτες
- Λεωφορεία: Στάση εργασίας σήμερα 11:00 – 17:00 λόγω Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων
- Τραμπ: Aνακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης