• Top Stories

    Ζουράρις: “Εμείς οι αριστεροί το ρουσφέτι το ονομάζουμε ηθικό πλεονέκτημα”

    • NewsRoom

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων βουλευτών στη Βουλή, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015. Πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές του Ιανουαρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


    Το θέμα του “φωτογραφικού νομοσχεδίου” που θα βοηθήσει την σύζηγο του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα να μπει απο την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην τριτοβάθμια, ήρθε πάλι σε συζήτηση στη Βούλη και πιο συγκεκριμένα, στην επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας.

    Ο κ. Γιώργος Μαυρωτάς που αναφέρθηκε στο θέμα πριν λίγες μέρες, συμπλήρωσε σήμερα στην έναρξη της συζήτησης του νέου σχεδίου-νόμου οτι η ρύθμιση δεν αφορά περισσότερα από εννιά άτομα και κάλεσε την κυβέρνηση να την αποσύρει καθώς, όπως επεσήμανε,  «πρέπει η γυναίκα του Καίσαρα να μην είναι αλλά και να φαίνεται σύννομη».

    peristera1

    Με τη σειρά της η αναπληρώτρια υπουργός παιδείας κ.Σία Αναγνωστοπούλου, προσπάθησε να δώσει μία απάντηση λέγοντας οτι:«Υπάρχει τίποτα πονηρό ακόμη κι αν πρόκειται για πρόσωπα που κάποιοι θεωρούν ότι γι αυτά τα πρόσωπα έγινε…».

    Ωστόσο η συζήτηση για το θέμα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την δική του εκδοχή παρέθεσε και ο κ. Ζουράρις που υποστήριξε ότι «το ρουσφέτι είναι λίγο φυσικότερο από την φυσική αναπνοή. Εμείς οι αριστεροί το ρουσφέτι το ονομάζουμε ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό θα λέμε όσο είμαστε στην κυβέρνηση και μετά θα ξεχαστεί». Κάλεσε μάλιστα και την κυρία Αναγνωστοπούλου να μην κοπιάζει προσπαθώντας να «τετραγωνίσει τον κύκλο»!

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/alpha-bank-isagi-to-psifiako-portofoli-stin-elliniki-agora/38373



    ΣΧΟΛΙΑ