ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για μυθοπλασίες και προεκλογικά τεχνάσματα “με κοντά ποδάρια” μιλά η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου, που για ακόμα μια φορά περνά στην αντεπίθεση.
Με αφορμή νέο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η κα Ράικου αποδίδει τα όσα αναφέρονται για εμπλοκή του γιατρού συζύγου της στην υπόθεση της Novartis, σε “κατ’ επάγγελμα κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων”.
Αυτή τη φορά η κυριακάτικη εφημερίδα μιλά για εντοπισμό ύποπτου τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με το περιβάλλον της εισαγγελικής λειτουργού:
«Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή το «Ρασπούτιν» , όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί, κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα – εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ. Τα fαke news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Έρχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις».
Όπως ήδη έχει πει, η Ελένη Ράικου σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με μηνύσεις απαντά η εισαγγελέας Ελένη Ράικου στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το σύζυγό της με τη Novartis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: «Κατώτεροι των περιστάσεων» ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά – Η Δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει την «Ομάδα Αλήθειας»
- Χρυσοχοΐδης: Τέλος οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες στα Εξάρχεια
- Υπ. Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η Δικαιοσύνη αναβαθμίζεται ψηφιακά με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης
- Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Σύλληψη οδηγού φορτηγού για μεταφορά από την Ιταλία κλεμμένων αυτοκινήτων
