ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μία ιστορία επιτυχίας από τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για εκείνη της Δέσποινας Τσελέντη από τα Χανιά, που κατάφερε να συγκεντρώσει 19.010 μόρια, ωστόσο δεν επέλεξε μία απαιτητική σχολή, αλλά το τμήμα Αισθητικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Μιλώντας στο zarpanews, εξηγεί πως οι σπουδές αισθητικής ήταν αυτό που πάντα ήθελε.
Η Δέσποινα Τσελέντη φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων και χάρη στις συμβουλές των καθηγητών της, τα κατάφερε χωρίς να δυσκολευτεί τόσο όσο στο Γενικό Λύκειο.
Ερωτηθείσα για το εάν βλέποντας τα μόρια που συγκέντρωσε, οι γονείς ή οι καθηγητές της, προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη ως προς την επιλογή σχολής, απάντησε: «Όχι, όχι. Με στήριξαν μέχρι το τέλος… Μου είπαν τις επιλογές που είχα αλλά δεν προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη, γιατί ήξεραν ότι θέλω μόνο αισθητική. Και ήταν δίπλα μου σε αυτή τη προσπάθεια καθηγητές και οικογένεια!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία: 18χρονη σκοτώθηκε γυρνώντας από το γλέντι για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκέντρωσε 19.742 μόρια και μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανελλήνιες 2018: Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης η… πρώτη των πρώτων!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Μάχη» στον Αργοσαρωνικό: 20 εταιρείες και κοινοπραξίες θα δρομολογήσουν 75 πλοία την περίοδο 2025 – 2026
- Χάρτης ευκαιριών και εντάσεων στο Αιγαίο
- Τάκης Σαράντης (Ελληνικά Γαλακτοκομεία) στο mononews: Πώς θα απογειώσουμε τη Δωδώνη
- Airbnb: Τα πολλά ακίνητα «τρώνε» την ανάπτυξη – 1,15 εκατομμύρια καταλύματα τον Μάρτιο
