• LIFE&STYLE

    Δείτε τι αποκαλύπτει η προσωπική σεφ της Gizele για την σούπερ υγιεινή διατροφή της (Video)

    • NewsRoom


    Δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο του ωραιότερου κορμιού της υφηλίου άδικα, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά που θα ζήλευε κάθε γυναίκα του κόσμου. Ο λόγος για το πασίγνωστο μοντέλο από την Βραζιλία, Gizel Bundchen η οποία μαζί με τον σύζυγο Tom Brady και τα παιδιά τους ακολουθούν πιστά μια άκρως υγιεινή διατροφή για να διατηρήσουν την κομψή τους σιλουέτα.

    Από το καθημερινό διαιτολόγιο του διάσημο ζευγαριού δεν θα μπορούσαν να λείπουν υγιεινές τροφές, όπως τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά κυρίως στην ωμή μορφή τους.

    Φυσικά το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας προετοιμάζεται από μια ομάδα επιλεγμένων σεφ, οι οποίοι τους βοηθούν στην διατήρηση του ακόμη και κατά την περίοδο των διακοπών.

    Όπως αποκαλύπτει και προσωπική σεφ του διάσημου ζευγαριού, Joanne Young, στο video παρακάτω, οι δύο stars ακολουθούν πιστά το σκληρό πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στον φυσικό τρόπο μαγειρέματος μόνο με την χρήση βιολογικών προϊόντων. Το καθημερινό τους πρόγραμμα εκτός των άλλων περιλαμβάνει κυρίως σαλάτες και άπαχες πηγές πρωτεΐνης.


    Όσον αφορά τα γλυκά, ακόμη και το διάσημο μοντέλο φαίνεται να υποκύπτει στην γλυκιά αμαρτία, καθώς και η ίδια χαίρεται κατά καιρούς κάποιο είδος επιδορπίου.

    Η Joanne Young, αναφέρει ωστόσο πως ακόμα και τα επιδόρπια που καταναλώνουν αποτελούν υγιεινές επιλογές, όπως τάρτες φρούτων και άλλα “αθώα” γλυκά που μάλλον στους περισσότερους από εμάς θα φάνταζαν απλώς σαν δείγμα γλυκού.

    Δείτε το video παρακάτω:



    ΣΧΟΛΙΑ