ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη σύσκεψη για την αποτίμηση της κατάστασης δύο ημέρες μετά την εθνική τραγωδία συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με κομματικές πηγές, στη σύσκεψη «θα καταγραφούν και θα αξιολογηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές και θα εξεταστούν οι προτάσεις της ΝΔ για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων». Επίσης, μετά και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η τραγωδία στη συγκεκριμένη περιοχή, θα συζητηθούν και θα επικαιροποιηθούν οι προτάσεις, που ήδη έχει καταθέσει η ΝΔ για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.
Στη σύσκεψη που θα γίνει το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδροι του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Λευτ. Αυγενάκης, οι τομεάρχες της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΕΕΛΠΝΟ: Ζητούνται εθελοντές όλων των ειδικοτήτων για τους πληγέντες στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφώνεται το θρίλερ με τις 9χρονες δίδυμες – Δεν είναι τα δύο κοριτσάκια στη βάρκα λέει η Αστυνομία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βοήθεια 10 εκατ. ευρώ από την κυπριακή κυβέρνηση για τους πληγέντες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Άδωνι Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
