• First Top Stories

    Με φακέλους  που περιλαμβάνουν στοιχεία , ονόματα και  διευθύνσεις  θα πάει ο  Α. Τσίπρας στην Βουλή


    Λίγες μόνο ώρες πριν από την  συζήτηση που θα γίνει στην Βουλή για την διαπλοκή, την διαφθορά και την δικαιοσύνη η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει φτάσει στο  κόκκινο  με αφορμή  την υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων. Η κυβέρνηση ζητά εξηγήσεις για τις σχέσεις των εμπλεκόμενων με  την ΝΔ αφού μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ φαίνεται ότι ο Παναγιώτης Μουσσάς  είχε σχέσεις με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσακο. Η  αξιωματική αντιπολίτευση  απαντά με αγωγές  και  μηνύσεις χωρίς ωστόσο να  αναφερθεί στην  ουσία της υπόθεσης.

    Όπως είναι γνωστό   τα  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έχουν αποκαλύψει τιμολόγια 18.000 ευρώ με τα οποία  με τα οποία είχαν πληρωθεί  οι Μαυρίκος και Μουσσάς από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διάφορες υπηρεσίες  που είχαν προσφέρει.

    Το θέμα αυτό  όπως επίσης και  οι νομοθετικές ρυθμίσεις που ψήφισε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου βάση των οποίων βγήκαν από την φυλακή κατηγορούμενη για μίζες στα εξοπλιστικά  προγράμματα θα  απασχολήσουν την αυριανή συζήτηση στην Βουλή.

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει ακόμα να  αναφερθεί στο  σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας, στις  λίστες Lagarde και UBS  , στον  εκδότη Σταύρο  Ψυχάρη , στα δάνεια που έπαιρναν τα ΜΜΕ από τις Τράπεζες χωρίς εγγυήσεις ,  στην υπόθεση Ζήμενς και στην εμπλοκή που έχει σε αυτή η οικογένεια Μητσοτάκη ,καθώς επίσης και στις εξελίξεις για το θέμα Βγενόπουλου το οποίο στάθηκε και αφορμή για να διεξαχθεί αυτή η συζήτηση.

    Το  Μέγαρο Μαξίμου πάντως επενδύει  πολύ σε αυτή  την συζήτηση καθώς οι συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν  ότι πέρα από τις αποκαλύψεις που θα υπάρξουν η εμπλοκή κορυφαίων στελεχών  της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  τα προκαλέσει τριγμούς στα κόμματα και θα φέρει αμηχανία στα κομματικά επιτελεία.

    Διαβάστε ακόμα: Αν θέλετε να συνεχίσετε να τρώτε τηγανιτές πατάτες, καλύτερα ν’ αρχίσετε να πίνετε τοπικό κρασί

    wine



    ΣΧΟΛΙΑ