• Πολιτική

    Συναγερμός από τον εντοπισμό πτώματος σε πλήρη αποσύνθεση στα Τρίκαλα

    Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

    (φωτογραφία αρχείου)


    Συναγερμός σήμανε σήμερα Κυριακή στην περιοχή Ραξά στα Τρίκαλα έπειτα από τον εντοπισμό ενός πτώματος σε πλήρη κατάστασης πλήρους αποσύνθεσης.

    Κάτοικος που αντίκρισε τη σορό ειδοποίησε την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, οι άνδρες της οποίας έσπευσαν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν έρευνα.

    Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στην ταυτότητα του άνδρα, ενώ οι αρχές ερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου.

    Στη Μύκονο και στη θέση Τηγάνι είχε εντοπιστεί ένα ακόμη πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης. Όπως διαπιστώθηκε η σορός ανήκει σε αλιέα, ξένης υπηκοότητας, που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Πρόκειται για έναν 28χρονο που είχε πάει για ψάρεμα στις τον περασμένο Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις 24 του μηνός, στην περιοχή Μεταλλεία. Ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί και έκτοτε τα ίχνη του αναζητούνταν από τις Αρχές.

    Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του πτώματος επικεντρώθηκαν στις εξαφανίσεις που είχαν σημειωθεί το τελευταίο εξάμηνο.

    Έπειτα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, τελικά το πτώμα ταυτοποιήθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πωλήθηκαν σε Τούρκο επιχειρηματία, υιό πρώην πρωθυπουργού βιομηχανικές μονάδες του Ομίλου Κοπελούζου στην Πάτρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιτικοί, αθλητές και φίλαθλοι αποχαιρετούν τον Παύλο Γιαννακόπουλο – Τίμησαν τη μνήμη του στο ΟΑΚΑ (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Χαμός με τη σύλληψη του μικροπωλητή Παρασκευά που έγινε διάσημος μέσω social media! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ