• Πολιτική

    Νέα απειλητική επιστολή στον Νίκο Σακελλαρίου

    Σακελλαρίου

    O Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου


    Μια νέα απειλητική επιστολή εστάλη στον Νίκο Σακελλαρίου αμέσως μετά την ξαφνική παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος προέδρου και σε αυτήν διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές “για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο”. Το περιεχόμενο της απειλητικής επιστολής φέρεται να συνδέεται με τους λόγους που ο κ. Σακελλαρίου επικαλέστηκε στην παραίτησή του.

    Αυτή είναι η δεύτερη απειλητική επιστολή που φτάνει στα χέρια του κ. Σακελλαρίου. Η πρώτη εστάλη το περασμένο καλοκαίρι.

    Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο Νίκος Σακελλαρίου απέστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστολή-αναφορά στους αρμόδιους υπουργούς Σκουρλέτη-Τόσκα αλλά και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, εκφράζοντας την ανησυχία του για τη στοχοποίηση του και ζητώντας πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για τον ίδιο και την οικογένεια του.

    Από το περιβάλλον του λέγεται ότι μέχρι σημερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση, ούτε καν τηλεφωνική όχληση για να ένημερωθεί ή να καταθέσει για τη νέα απειλητική επιστολή.

    Λίγο μετά την αποστολή της επιστολής στον Νίκο Σακελλαρίου μέλη του Ρουβίκωνας είχαν επιτεθεί στο κτίριο του ΣτΕ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣτΕ: Η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση Σακελλαρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Γ.Μαντζουράνης κατά του Ν.Σακελλαρίου: «Ήταν μια θλιβερή εικόνα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστές του ΣτΕ κατηγορούν για απόπειρα επηρεασμού τους τον παραιτηθέντα πρόεδρο Ν.Σακελλαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ